fbpx

Marias Æblemuffins

Ingredienser, Muffins

2 æg
150g sukker
125g blødt smør
150g hvedemel
2 tsk. Kanel
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Nelliker
2 tsk. Bagepulver
2 Kanzi æbler
50g hasselnødder

Frosting

200g flødeost
1 spsk. Citronsaft
200g flormelis

Fremgangsmåde

Muffins

  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende Tilsæt tempereret/blødt smør og rør det godt rundt i æggemassen
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen og bland det i kagedejen
  3. Fordel kagedejen i muffinsforme så de fylder ca. 2/3 af formen
  4. Hak hasselnødder og drys dem på de ubagte muffins Skær æblerne i fine både og placer to æbleskiver på hver muffin
  5. Bag kagerne i ovnen ved 175 graders varmluft i ca. 25min eller til kagerne er gennembagte og let gyldne

 

Frosting

  1. Pisk flødeost, citronsaft og flormelis til en luftig masse
  2. Put frostingen i en sprøjtepose og sprøjt et fint mønster ovenpå kagerne
  3. Drys evt. med fint hakkede hasselnødder