fbpx

Mysli med tørrede æbler

Ingredienser

 

Mysli:

50g smør

50g flydende honning

200g grovvalset havregryn

½ tsk. Salt

100g nødder (mandler, hasselnødder valnødder mm.)

50g kerner og frø

Tørrede æbler:

4 Kanzi æbler

FREMGANGSMÅDE

 

Tørrede æbler:

  1. Udhul æblet så kernehuset fjernes uden at æblet skæres over
  2. Snit æblet fint på et mandolin jern, så der kommer nogle hele, store æbleskiver
  3. Fordel æbleskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag æblerne i ovnen ved 100 graders varme i ca. 2,5time
  4. Tag æblechipsene af bradepanden og lad dem køle af på en rist, så de bliver helt sprøde

 

Mysli:

  1. Smelt smør og honning i en gryde og vend havregryn, salt, grofthakkede nødder og kerner heri
  2. Fordel myslien ud på en bradepande beklædt med bagepapir og bag myslien i ovnen ved 160 graders varme (varmluft) i ca. 20min eller til grynene er blev let gyldne. Vend gerne rundt i myslien undervejs.
  3. Lad myslien køle helt ned og bland de tørrede æbleskiver i myslien