fbpx

Konkurrencevilkår og betingelser:

Kanzi ”Design din egen kogebog” er åben fra d. 11. oktober 2021 til d. 10. april 2022.

 

Konkurrence

Konkurrencer under ”Design din egen kogebog” kører i 3 perioder med 3 forskellige præmier. Der kåres 1 vinder i hver periode – en i uge 44, en i uge 4 og en i uge 114. Præmien i første konkurrenceperiode (uge 40-44) er en Electrolux Explore 7 blender (værdi ca. 1499 kr.).

 

Præmien i anden (uge 1-4) og tredje (uge 10-14) konkurrenceperiode defineres senere. Alle deltager automatisk i alle konkurrenceperioder, når man har oprettet en profil. Konkurrencen er åben for alle, der har accepteret disse vilkår og betingelser. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

 

Vinderne bliver trukket tilfældigt.

 

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Vinderne bliver kontaktet direkte per mail af info@kanzikogebog.dk. Hver vinder bedes bekræfte sin adresse ved at besvare e-mailen indenfor 14 dage. Sker dette ikke, bortfalder præmien og en ny vinder findes. Kanzi forbeholder sig retten til at offentliggøre vindernes navne. Samtidig forbeholder Kanzi sig retten til at lægge opskrifter og billeder på web og på Kanzis danske Facebook- og Instagramside samt bruge det til markedsføring. Kanzi forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår samt at stoppe konkurrencen uden varsel.

 

Oprettelse af din egen Kanzi-kogebog

Der er max 400 gratis trykte kogebøger tilgængelige.

 

For at få en gratis trykt version af sin kogebog skal man selv betale porto på 49 kr. Der sendes kun til adresser i Danmark.